Reactie plaatsen

Reacties

Linda Ok
5 maanden geleden

Lieve Martine,

Het was een super leuke concert.
Aanrader voor iedereen en Martine dank je wel!

Groet,
Linda
https://radiostations.nl

Karin
5 maanden geleden

Lieve Martine,
Wat een cadeautje hebben ik en mijn man gekregen zondag. Samen mochten we een privé concert van jou bijwonen wat een echte reis was. Het eerste deel met de viool kon ik mijn lichaam mee voelen trillen op de vibratie van jouw spel. Niet alleen de delen in mijn lichaam die vrij waren om mee te resoneren. Ook in de nog verdichte delen zorgde de muziek voor meer zachtheid. Daarna kwam de prachtige klankschaalsessie. Mijn lichaam begon zachtjes mee te bewegen met de klanken en dit voelde zo helend en zo zacht. Wat een heerlijke ervaring en we komen zeker nog een keer bij je voor dit prachtige warme bad. Aanrader voor iedereen en Martine dank je wel!

Dorine
9 maanden geleden

Lieve Martine, je concert gisteren heeft me diep geraakt en het is eigenlijk nog aan het binnenkomen, aan het natrillen. Het gaat zo voorbij alle woorden en zo over een trilling en een beweging in het veld die ik volkomen als thuis en vrede ervaarde en ervaar. Puur genieten. Ik ben erg blij dat ik in ieder geval 1 kristal mee had!
Vandaag komt de nagolf binnen... dat wat niet thuis is, niet resoneert met deze trilling mag verder vrij komen, al voelde ik gisteren ook al kou vertrekken. En ik voel dat het harmonische feestje van gisteren, met al wat is en in afstemming met het natuurlijke dat dan ook volop en sterk voelbaar aanwezig was - jeetje wat waren die kabouters aan het feesten, het diepe verlangen in mij om thuis te zijn en dat thuis op deze wereld hier te creëren verder heeft geopend en doen opvlammen. Dank je wel sister!

Aard mors
9 maanden geleden

Haar ster reisde al voor haar uit maar wat was ik verrast door haar verschijning.
De woorden die ze spreekt en de muziek die ze maakt komen zo natuurlijk over dat je geen verschil meer ervaart. Ze is de symfonie van de natuur. Naar mijn beleving is ze ook een glimp van de mooie toekomst die op ons wacht als we het huidige onlicht om ons heen hebben afgeschud en de nieuwe dimensie betreden.
Gr aard

Guiliëtte
een jaar geleden

Het healing music concert van Martine was het beste ooit voor mij. Blokkades kwamen in beweging en ontstond er ruimte. De violine, de andere instrumenten en stem/zang raakten mij diep van binnen. De
Geleide meditatie bracht mij in en vergeten Paradijs. Deze healing werkte nog dagen na en heeft een golf van verlichting in beweging gezet Ik kan het volhartig aanbevelen. Namaste, Guiliëtte