Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
2 maanden geleden

Lieve Marine en Janni,
Stiltewandeling. Via yoga, muziek en natuur Zintuiglijk genieten. Een klavertjevier ervaring!

Lisette Smit
2 maanden geleden

Vanmorgen heb ik een stiltewandeling gedaan. Wat een heerlijke beleving was dat. Eerst even thuiskomen in je lichaam met de adem- en yoga oefeningen van Janni met aansluitend de prachtige helende muziek van Martine. Daarna de stilte wandeling, heel bijzonder! Zeker iets om nog eens te beleven.

Anja van Vlaenderen
4 maanden geleden

Lieve Martine,
Ik vond De Healing Heart Experience geweldig! Het was gistermiddag echt perfect in een mooie rustgevende ambiance.Ik had me laat aangemeld maar toch geluk; kon zelfs kiezen tussen een ligplaats op een matrasje of een comfortabele stoel. Het was een reis met prachtige muziek waarin je helemaal in opgaat en ook wat met je doet, je ziel raakt op een fijne manier, ontspannen en ook uitdagend.Ook allemaal leuke cursisten zoals een moeder met kind. Ik ga zeker nog een keer en laat me verrassen met alles. Lieve groet Anja.

Monique van Berlo
8 maanden geleden

Hoi lieve Martine,
Wat was het gisteravond fijn: De Healing Heart Experience.... I love it! 432Hz opnieuw de nieuwe standaard frequentie maken over de hele wereld zou ik zeggen. Wat een liefdevolle, zachte, heldere en een zeer muzikale warme reis. Dat was de lange reis met de auto zeer zeker waard... voelbaar, emotioneel, geraakt, vuurtje dat weer opvlamt bij mij, mijn hart maakt een sprongetje... Je manier van viool spelen was uitmuntend met veel gevoel... je hebt de juiste snaar geraakt.... Ga vooral door met het uitdragen van deze warme liefdevolle frequentie en licht... geweldig! Opdat meer mensen hiervan mogen genieten en hun eigen pad weer terugvinden naar hun oorsprong/natuur/kern..... Ik ga je zeker vaker opzoeken. Liefs Monique met een warm en muzikaal hart

rascha
9 maanden geleden

Dag lieve Martine, Ik heb genoten van het ligconcert bij je in centrum JOY, heell ontspannend, en opvallend hoe sterk ik mijn hele lichaam kon ervaren. Elke toon en instrument leek een andere plek te beroeren. Ik was vooral uit mijn hoofd. En wat een grappige verassing vond ik dat moment dat je in een taal zong met een tong in een niet voor de wereld bekende taal. Ik zal geen spoiler alert geven; maar dat was echt zo grappig en bijzonder! Liefs Rascha

Matty Brugman
10 maanden geleden

Ik heb het afgelopen weekend een sound healing concert mogen bijwonen van Martine, ingeleid met een fijne geleide meditatie. Martine gaf me door middel van haar meditatie en muziek de ruimte om écht even stil te staan. Dit was precies wat ik nodig had en heeft me een groot inzicht gegeven over hoe ik mijn dagelijkse leven in wil gaan richten.
Hartelijk dank!

Ilonka
een jaar geleden

Lieve Martine, dankjewel voor de fijne en verfijnde soundhealing, je nam me met de klanken en jouw stem mee op een reis. De manier waarop je jouw instrumenten en stem gebruikt is zo subtiel en treffend, dat was een bijzondere ervaring. Daarna een massage gehad waarbij lichaam en geest nog meer in de verstilling kwamen. De gouden draak was er ook bij, een mooi samenspel.

Lisette Smit
een jaar geleden

Ik heb een heerlijke massage bij Martine gehad. Het was een héél bijzondere magische ervaring. Martine ging, voordat ze ging masseren, een soort klankbad om mij heen maken, met o.a. haar stem. Op een gegeven moment stond ze bij mijn hoofd eind en begon zacht in lichttaal te spreken. Wát een enorme kracht kwam daar toen vrij. Het was alsof er bij mij iets open ging. Op dat zelfde moment zag ik een engelwezen die in mij zat. Tenminste in mij begon, want dit engelwezen was veel groter dan dat mijn lichaam is. Dit zelfde engelwezen had ik een paar weken geleden ook gezien tijdens een meditatie. Maar wauw wat een bijzondere ervaring was dit. De massage, die Martine daarna gaf, was ook zó heerlijk. Helemaal ontspannen en vernieuwd stapte ik van de massage tafel af. Een absolute aanrader dit. Écht een cadeau voor jezelf.

Linda Ok
2 jaar geleden

Lieve Martine,

Het was een super leuke concert.
Aanrader voor iedereen en Martine dank je wel!

Groet,
Linda
https://radiostations.nl