Hier krijg je de ruimte

om je eigen ervaringen

met anderen te delen 

💞

Reactie plaatsen

Reacties

jorien
3 maanden geleden

Lieve Martine en Heleen, 
Gisterenavond heb ik mogen genieten van jullie muziek, gedichten, meditatie, klanken in het Brakenkerkje in Obdam. Het voelde zo intens mooi en helend. Een waarachtig geschenk, recht vanuit het hart in verbinding met alles. Heel veel dank voor het kwetsbaar delen van dit moois, het delen van jullie hart. 
Jorien 🤍

Carina
4 maanden geleden

Lieve Martine,
DANK, voor de mogelijkheid om gister tijdens het ligconcert diepe heling te mogen ervaren.
Zo fijn dat dit overdag is.
Het wonder dat muziek is in de puurste form.
Zo mooi dat ik dit zelf mag doen met hulp van jouw muziek op de hartfrequentie
Wens iedereen een mooie belevenis in Joy,

Marleen de Wit Uitvaartbegeleiding
4 maanden geleden

De living love experience meegemaakt, wat een heerlijke avond heb ik gehad! Helemaal zenn in jezelf genieten van helende klanken, de viool en piano raakte me diep van binnen! Dankjewel!!!

Nico Konijn
4 maanden geleden

Hallo iedereen,
Gisteren hebben mijn vrouw en ik een wonderbaarlijke meditatieve Candlelight concert meegemaakt in Koedijk.
Heleen en Martine lieten 1 uur en kwartier non-stop de klanken horen op piano, viool, zang, klankschalen, harp en gong.
Ook werden er sfeervolle gedichten voorgedragen en konden alle bezoekers naar binnen gericht zijn om meer van zichzelf te ontdekken.
Dit in een sfeervolle zaal met veel kaarsen en zoutlampen.
Heel rustig en vol interactie met het publiek werden we meegenomen naar het hart en ziel.
De consumpties en lekkere bijgerechten waren gratis, ook nog.
Super bedankt dames en we gaan zeker naar jullie volgende Candlelight concert op 8 maart in t Brakenkerkje Obdam.

Carina
6 maanden geleden

Lieve Lezer,
Ik heb een ligconcert bijgewoond.
Living Love Experience,
De klanken en stilte in verbinding maken dat ik een onvergetelijke reis heb gemaakt.
Waarvan de vibratie nu nog voelbaar is.
Het is een echte aanrader.
DANK....

Quirine
6 maanden geleden

Een privé behandeling bij Martine is heel uniek. De hele ruimte is ingesteld om jouw lichaam en geest in totale rust te brengen. Je bevind je in een warme en intieme sfeer en je wordt door Martine via allerlei klanken en melodieën meegenomen de kalmte in. Aan het einde van de sessie waren mijn gedachtes rustig, naar de achtergrond. En in mijn lichaam was ik meer gegrond en sereen. Een heerlijke behandeling om tot rust te komen en in jezelf te keren.

Claudia
een jaar geleden

Lieve Marine en Janni,
Stiltewandeling. Via yoga, muziek en natuur Zintuiglijk genieten. Een klavertjevier ervaring!

Lisette Smit
een jaar geleden

Vanmorgen heb ik een stiltewandeling gedaan. Wat een heerlijke beleving was dat. Eerst even thuiskomen in je lichaam met de adem- en yoga oefeningen van Janni met aansluitend de prachtige helende muziek van Martine. Daarna de stilte wandeling, heel bijzonder! Zeker iets om nog eens te beleven.

Anja van Vlaenderen
een jaar geleden

Lieve Martine,
Ik vond De Healing Heart Experience geweldig! Het was gistermiddag echt perfect in een mooie rustgevende ambiance.Ik had me laat aangemeld maar toch geluk; kon zelfs kiezen tussen een ligplaats op een matrasje of een comfortabele stoel. Het was een reis met prachtige muziek waarin je helemaal in opgaat en ook wat met je doet, je ziel raakt op een fijne manier, ontspannen en ook uitdagend.Ook allemaal leuke cursisten zoals een moeder met kind. Ik ga zeker nog een keer en laat me verrassen met alles. Lieve groet Anja.

Monique van Berlo
een jaar geleden

Hoi lieve Martine,
Wat was het gisteravond fijn: De Healing Heart Experience.... I love it! 432Hz opnieuw de nieuwe standaard frequentie maken over de hele wereld zou ik zeggen. Wat een liefdevolle, zachte, heldere en een zeer muzikale warme reis. Dat was de lange reis met de auto zeer zeker waard... voelbaar, emotioneel, geraakt, vuurtje dat weer opvlamt bij mij, mijn hart maakt een sprongetje... Je manier van viool spelen was uitmuntend met veel gevoel... je hebt de juiste snaar geraakt.... Ga vooral door met het uitdragen van deze warme liefdevolle frequentie en licht... geweldig! Opdat meer mensen hiervan mogen genieten en hun eigen pad weer terugvinden naar hun oorsprong/natuur/kern..... Ik ga je zeker vaker opzoeken. Liefs Monique met een warm en muzikaal hart