The Wanderer - live CD

€ 15,00

live CD

the Tale-the Journey-the Road

met opnames van live sessies

(Martine op viool)


  1. Time
  2. I Will Overcome
  3. In These Waters
  4. Fellowship / The Lighthouse
  5. Sweet Surrender
  6. Down The Road
  7. The Other Side Of The River
  8. Aren’t You Meant To Fly?
  9. Hymn
  10. Life Will Find A Way
  11. When We Meet Again
  12. Walls
  13. We’re All Going Home
  14. Father
  15. Butterfly
  16. Yellow Fields

Deze CD staat in 440 Hz,                           maar is toch heerlijk om naar te luisteren!

Meer informatie over onze optredens            vind je op de website: