Het was een bijzonder krachtige en magische avond... ❤️❤️❤️

op de foto's van de luchten kun je een draak, een feniks en een vrouwengezicht (Noorwegen) herkennen.      

alle foto's zijn vlak na afloop van onze afstemming gemaakt....zo bijzonder! 

bedankt voor het delen van jullie ervaringen. 
wat een vrouwen power! 🌹🌺💕💞❤️🌸🧚‍♀️

liefs van Charlotte en Martine 

 

De ervaring van Martine: 

Charlotte en ik zijn begonnen op de plek in het midden van een cirkel van beukenbomen naast haar huis,

waar de drakenenergie krachtig aanwezig is.

Charlotte riep met haar prachtige diepe sjamanentrommel de draken op om mee te gaan ... en daarbij zong ze in de lichttaal ... ik voelde de dimensies opengaan... en voegde mijn diepe zangstem en luchtgeluiden eraan toe.

Magisch en krachtig!

Het was duidelijk dat de draken er graag bij waren!

Toen wandelden we via het bos waar natuurwezens, reeën, wilde zwijnen en wolven aanwezig waren naar onze Maria Magdalena plek.

We zaten tussen drie bomen... een krachtige en prachtige plek❤️

Daar richten we ons altaar in.

Ik heb het goud-witte Earth kleed  gebruikt van Sandra de Vos, waarvan ik al twee weken de enorme kracht ervaar om dimensies te openen verbonden met de Aarde.

Ook bracht ik mijn Lemurian Golden Healer mee.

Deze prachtige gouden edelsteen is geprogrammeerd in de lichtkracht van de 12 Kosmische Stralen door Joke van het Elohim Centre.

Na 2 dagen verblijf in dit prachtige centrum met helende tuinen gecombineerd met de weldadige ervaringen in Thermen Bad Nieuweschans en het bezoek aan een 1000 jarige linde in Duitsland is mijn buik geopend en verzacht... zo voelde ik die vrouwelijke kracht optimaal in mij stromen  ... ik was er klaar voor!

We begonnen met uitwisseling over wat we hebben meegebracht en elk voorwerp bleek een kracht voorwerp te zijn.

Samen trokken we 6 kaarten: 3 draken kaarten en 3 Maria Magdalena kaarten💜💜💜

Ieder 2 kaarten (die gingen allemaal over de liefde!) en 2 kaarten voor het veld, voor de wereld.

De drakenkaart voor het veld was the Dragon of the Heart, “fanning your passion”... hoe toepasselijk!

De Maria Magdalena kaart was Heilige Zondaar...

de afbeelding riep iets in ons op:

het gemeenschappelijke veld van verdriet van alle vrouwen

waarin we niet in onze kracht mochten staan,

waarin we werden gekleineerd, veroordeeld, onteerd en miskend.

En realiseerde ik mij:

💞elke traan die ik heb gevoeld bracht me dichter bij mezelf. 💞

 

Daarna hebben we fluit gespeeld en gezongen

(de hele natuur deed aandachtig mee...)

en we hebben beiden vanuit ons hart gesproken.

Charlotte vertelde net in een prachtige meditatie dat de zon op ons gezicht ging schijnen en niet lang daarna kwam de zon achter de wolken vandaan en scheen op ons gezicht! (magisch!)

In de stilte die volgde voelde ik in mijn stuitje veel warmte en er was duidelijk een nieuwe energie die ging stromen... naar boven... mijn hart werd diep geraakt...

ik voelde me zielsgelukkig en dankbaar.

Charlotte sprak toen uit dat ze voelde dat de poort was geopend...

Wow... hier wordt je stil van, toch?🌸

We hebben een prachtig kristal in de vorm van een fakkel (we hebben de fakkel van onze vrouwenkracht ontstoken!!!)bij de boom laten liggen als geschenk.

We voelen ons enorm dankbaar...

🙏

Zie verder de foto’s, en wat zich in de wolken afspeelde...ook in Noorwegen waar een vriendin van Charlotte zich heeft afgestemd...zo bijzonder allemaal!

Dank aan ieder die zich met dit liefdesveld heeft verbonden...

samen hebben wij het verschil gemaakt voor al het leven op Aarde!💜💜💜

zo krachtig zijn wij nu echt!

Liefs,

Martine 🥰

De ervaring van Charlotte 

Ceremonie met Martine op de drakenheuvel: 22-7-2022

Al enkele dagen ervoor intense berichten van de draken gechanneld. Ze zijn er voor ons en willen dichterbij en meer in ons veld komen. Daar zijn ze in de dimensies mee bezig. Vooral voor het voeden van de vrouwenkracht; drakenenergie is:

“TO STAND IN YOUR POWER”

Gedrumd op de drakenplek, hier op het land en duizenden draken kwamen, een krachtig drakenveld aangeroepen om met ons mee te gaan naar de drakenheuvel, de Maria magdalena plek.
Door het natuurwezens pad naar de heuvel gelopen, dansende elfen met ons mee.

Op de heuvel een prachtig altaar met kristallijne en etherische draken, lemurische kristallen en prachtige tekens. Er ontstond een krachtig veld. Ik voelde de wolvenenergie om ons heen, ter bescherming en bekrachtiging en dat we Frank en Frij de ceremonie zouden kunnen doen.

Helemaal in afstemming met Martine kwamen de juiste woorden, klanken, kaarten en het juiste licht om een krachtige poort te openen naar je innerlijke oceaan van onvoorwaardelijke liefde en enorme kracht, waar wij als vrouw vaak een enorme deur voor hebben gemetseld uit angst en kwetsbaarheid om dat te mogen laten zien. De draken hebben geholpen, met het drakenvuur en het gouden zonlicht dat begon te schijnen toen de poort open ging om de deur wijd open te gooien.


Ik voelde alle vrouwen om ons heen en iedereen kon zich baden in haar innerlijke oceaan van eigen kracht, licht en liefde. De deur is voor altijd weer geopend nu en in dat licht de infinite possibilities voor je eigen onbekende pad. Met de kracht van je eigen vrouw zijn en het dragende veld van de draken kun je het lopen, creeeren en dromen, dat wat nodig is voor nu, voor jou en voor de aarde.

AHO🙏🌈🧚‍♀️💓

Boodschap van de draken:

I am your inner dragon
I give you power
I carry your heart
And if you want me: I will carry you

To places beyond and within
To stars unknown yet home
Resonance of your stardust core
and compassionate love of your soul

I will cry tears for you
tears of joy and laughter
tears of inner fear released
tears of gentle joy in flying
of weightless creating speed

Happy in Réunion of power
Power to be and to learn
Power to breath your fire
To ignite all the knowledge within

Together we take to the moonlight
Together we fly in the sun
Waking your powerful dragonheart
To carry these new ages in

Reactie plaatsen

Reacties

Willeke Hendrikx
2 jaar geleden

Al.meteen na de meditatie doorgeven dat ik tijdens de hele sessie een hartverwarmende stroom omtving
De volgende ochtend kreeg ik een prachtig inzicht wat de laatste loodjes voor mij zijn om dit lange transformatie proces te kunnen eindigen. Er is in mij ook een poort verder open gegaan via een meditstie naar samensmelting van mijn goddelijke zelf engel met mijn schaduwkant. Zo prachtig versmeltend en opgaan in elkaar. Ben zo zo dankbaar voor jullie bereidheid deze Maria magdalena sessie te uitvoeren. Ik voel dat dit nog maar een begin is . Alle liefde en licht voor iedereen in de kring
Willeke Hendrikx

Ingrid
2 jaar geleden

Aanvulling ervaring 22 juli.
Heb jullie beschrijvingen van de 22e nu ook gelezen op de site. Kan daardoor de de door mij beschreven ‘gangen’ nu thuisbrengen. Waren de gouden contouren van 2x 5 poorten schuin verticaal op de voorgrond. Daarachter bergwanden waar in steeds groter wordende spleten gouden stromen open barsten en naar beneden stromen. Daaruit komen gouden wezens die witte nevelfiguren die naar de grotbergen toekomen ontvangen. Ze dansen en lopen samen naar 3 achtergelegen heldere lichtcirkels waar ze in goud en wit licht versmelten.
Mijn sensatie was blijdschap en thuiskomen. 😘❣️🍀

Lisette Smit
2 jaar geleden

Maria Magdalena naamdag 22-7-2022

Ik heb vandaag zaterdag 23 juli 2022 mij opnieuw verbonden met de energie van Maria Magdalena.

Ik voelde nu bijna direct een krachtige stroom in mijn bekken. Het begon op een gegeven moment te stromen en ging, via mijn ruggengraat, omhoog, mijn lichaam uit. Het verbond mij met het universum en tegelijkertijd liet ik, richting de aarde, van alles los. Oude energieën weekte zich los, vanaf mijn vleugels naar beneden.
Ik voelde blijdschap, vreugde en een energie die stroomde.

Het was weer een andere ervaring dan gisteren, toen ik een enorme zachte, liefdevolle kracht voelde en daarbij een krachtige stroom langs mijn ruggengraat. Heel bijzonder om te voelen, dat vandaag eigenlijk begon, waar ik gisteren geëindigd was.

Willeke Hendrikx
2 jaar geleden

Wat een zachte krachtige helende zielen liefdesstroom voelde ik tijdens en nu nog.zo dankbaar. Mooi inzicht gekregen.voor iedereen hartverwarmende liefde. Zo veel dank voor charlotte en martine. Willeke hendrikx

Ingrid
2 jaar geleden

Zeer bijzondere ervaring. Belletjes rinkelden als vanzelf. Klanschaal nam 🎶 ritme aan. Trommel enkele keren meeresonerend maar niet overheersend.
Schitterend beeld erbij van lichtwezens die in groepen vanuit verlichte lichtstrepen in soort gangen naar 3 centrale lichtpunten lopen. ❣️🫶
Hartelijke licht groetjes.😘
Dankjewel Martine en Charlotte. Knuf van Ingrid 🍀😘

Bernadette
2 jaar geleden

Het was een prachtige ervaring! 😃🙏 Al snel voelde ik dat jullie een enorm krachtig veld neer hadden gezet! Ik stond buiten dat veld en was via een lijntje verbonden. Ik stond een soort van 'aan de zijlijn'. Toen ik bedacht dat ik de kracht ook toe zou kunnen laten, deinsde ik wat terug... Nee, dat was toch niet voor mij.... Ik schrok eigenlijk wel van deze gedachte. Tijd om dit te doorbreken! Beetje bij beetje kon ik de kracht helemaal om en in mij zetten.... Mijn voeten, handen en punt op m'n bovenlip tintelen enorm. Ook voelde ik druk tussen mijn schouderbladen, alsof ik heel zware vleugels had! Toen voelde ik de zeer krachtige drakenenergie door mijn ruggengraat (nog nooit eerder zo waargenomen 🙏). Inmiddels kon ik me helemaal overgeven aan het krachtige, en toch ook zachte en liefdevolle, energieveld. Het voelde zo goed, dat ik het kon laten groeien... Het omvatte het huis, toen ook de ruimte er omheen, de weides, de paarden, de hele buurt en langzaamaan de hele aarde... Uiteindelijk was het genoeg, en zag ik dat het 20.45 uur was 😊. Nog steeds voelt mijn lichaam energiek, krachtig en liefdevol! DANK jullie wel voor de mogelijkheid om deze prachtige ervaring mee te mogen maken!!! 🙏♥️

Wolf
2 jaar geleden

Even aanvulling op mijn reactie 😊 naast zielenzusters ook zielenbroeders natuurlijk Wolf ☄❣☄☄☄

Wolf
2 jaar geleden

Lieve vrouwen 💜
Ik plaats meteen een reactie. Ik heb vandaag mer twee inheemse surinaamse vrouwen hun drums " geboren" laten worden. Moeder en dochten. Moeder had een moeder maria in kristal mee en water van Lourdes. De dag was gevuld met levenservaringen uit opvoeding, cultuur.....En vooral ook delen over vrouwelijke energie en het vandaag ook samen leven. Zoveel zachte liefde en wijsheid 😍😍. Ik zit net weer alleen, de energie en belevingen te voelen. Was mij vandaag bewust maria magdalena en heb het ook gedeeld. Mooie synchroniciteit. Ik kan nog veel meer delen maar ga weer verder genieten van overvloed, hartstocht, licht en eenheid....groet ik jullie zielenzusters en dank voor de liefdevolle intentie, lieve Martine en Charlotte .Liefssss Wolf 🌟💛🐾💚☄💜💖

Monica
2 jaar geleden

Lieve Charlotte en Martine, ik heb gekalibreerd met mijn verf tijdens de verbinding met Maria Magdalena en de Draken frequenties. Ik voelde en zag hoe terwijl ik mijn verfstreken intuitief maakte, oude patronen los gingen. Er was licht, het werd donkerder, er kwam kleur en toen goud. Ik kan hier geen foto delen, zal dat in de whatsapp doen. Feniks rising is wat ik voel en zie 🙏🙏🙏 dank voor deze verbinding en jullie initiatief om door cirkels van Liefde en Licht met elkaar her verbonden te kunnen zijn🙏💫💫💫 Namasté Monica

Monique Koebrugge
2 jaar geleden

Toen ik mij afstemde op de groep zag ik overal oren, zeer velen, als opbanghoorns om het goddelijk lied te ontvangen.. zo mooi...opeens verscheens Maria maar achter haar was een enorme zonnebloem die overging in de zon en alles verlichtte..toen zonk ik in een verlichte witte ruimte en heb daar in verbondeheid en totale vrede tot het einde gezeten....

De intuïtieve schilderijen van Monica 💕